PT-Online

Kost- och träningsprogram med regelbunden och uppföljning av din PT/Kostrådgivare.
 

PT-Online är till för dig som vill ha individuellt anpassat kost- och/eller träningsprogram att följa inkl. veckovisa uppföljningar på distans av din PT/Kostrådgivare. Programmen uppdateras en gång i månaden och justeringar görs vid behov. Du köper alltså inte bara ett program utan det ingår även regelbundna uppföljningar MINST en gång i veckan för att du ska få det stöd du behöver för att ta dig igenom de hinder som kan tänkas dyka upp (t.ex. vab, stressig period på jobbet m.m.) och lyckas nå ditt personliga mål! Du får tillgång till en plattform online där du kommer att hitta alla ditt kost- och/eller träningsprogram, följa din utveckling m.m. Dessutom har du möjlighet att skicka meddelande till din PT/Kostrådgivare om det skulle dyka upp någon fundering eller om du bara vill berätta om något som gått bra/dåligt.   

 

DETTA FÅR DU:

– Skräddarsytt kost- och/eller träningsprogram
– Regelbundna uppföljningar varje vecka
– Nya recept och övningar varje månad
– Justeringar i programmet efter behov
– Möjlighet att skicka meddelanden till din PT/Kostrådgivare för stöd och hjälp när det behövs.
 

PRISER 

Kost + Träning         1500 kr/månad
Enbart kost               1290 kr/månad
Enbart träning          1290 kr/månad

Allt sker online med det går med fördel att kombinera PT-Online med fysiska uppföljningar som t.ex. InBody-Scan (mätning av fettprocent, muskelmassa, vattenmängd m.m.) eller PT-timmar för att titta på t.ex. teknik.

Gör en intresseanmälan

Är du intresserad av PT-Online? Fyll då i frågeformuläret nedan eller skicka ett mail till info@pthornan.se så kommer din blivande PT/Kostrådgivare att ge dig mer information. Självklart är det inte bindande att göra en intresseanmälan!

  • Välj
  • PT-Online, kost och träning
  • PT-Online, kost
  • PT-Online, träning
Välj ett eller flera av ovanstående alternativ.