PT Small Group – RIVSTART!

Vill du påbörja det nya året med att förändra dina kost- och träningsvanor till att bli mer hälsosamma? Har du kanske något specifikt mål du vill nå men vet inte exakt hur? Eller kanske söker du bara ny inspiration till din redan befintliga träning/kost? Då har du hittat rätt. Med Hanna som din personliga tränare och kostrådgivare kommer du tillsammans med en liten träningsgrupp (5-8 deltagare) ha ett gemensamt mål: Att sparka igång det nya året med kost och träning för att nå sitt personliga mål! 

Det gruppen kommer att kämpa tillsammans för är att:
– Skapa nya hälsosamma rutiner
– Bli piggare och gladare
– Må bättre
– Påbörja att nå sitt personliga mål inom kost/träning

Vi kommer att ses 8 torsdagar kl. 17.00 för att träna tillsammans och peppa varandra. Varje deltagare får inleda kursen med att boka ett individuellt coachingsamtal med Hanna för att göra en InBody-scan som är en mätning av din kroppsammansättning (fettprocent, vattenmängd, muskelmassa m.m. och hur det är fördelat i kroppen) och prata kring vad just du har för mål med kursen så att du ska kunna få den individuellt anpassat. Detta coachande samtal bokas valfri tid senast 31 Januari. Varje grupptiltillfälle kommer sedan bestå av 15-25 minuter föreläsning/diskustion och 35-45 min träning. 

Det spelar ingen roll vilken nivå du ligger träningsmässigt på idag. Gruppassen passar alla, nybörjare som mer erfaren och hålls inomhus. Utöver de gemensamma passet kommer du även få passet på ett träningsprogram varje vecka som du kan göra 1-2 ggr på egen hand hemma. 

Efter första grupptillfället kommer du också bli inbjuden till en hemlig facebookgrupp där samtliga deltagare i gruppen har möjlighet att gå med i för att kunna peppa varandra och jag peppa er.

Kostupplägget kommer att vara individuellt anpassat efter just dig, dina förutsättningar och dina mål! Oavsett om du har som mål att gå upp/ned i vikt, bygga mer muskler eller bara få ny inspiration. Det anpassat givetvis efter ev. allergier eller specialkost (ex. Glutenintolerans, vegetarian m.m.)

När du har bokat din plats kommer du att få en hälsodeklaration skickad till dig som du ska svara på och skicka tillbaka senast 1 dag före ditt första bokade coachingsamtal med Hanna. Detta för att du ska få ett personligt anpassad kurs utefter dina förutsättningar/mål. Här har du chans att skriva om det är något speciellt Hanna behöver tänka på, t.ex. om du har någon specialkost (vegetarian, allergi, intolerans m.m.), skada m.m. som kan påverka kursens gång.

Varje grupptillfälle varar ca 1h. Efter sista grupptillfället kommer du även få möjlighet att boka ännu ett coachande samtal som uppföljning ca 1-2 månader efter sista grupptillfället. Detta är också individuellt precis som det första tillfället och bokas på valfri tid senast 29/5. Du kommer då få göra en ny InBody-scan för att se dina resultat under denna period samt möjlighet att få utvärdera hur det gått för dig.

Detta ingår:
– 8 träningstillfällen i grupp (värde 1200 kr)
– Individuellt kostprogram (värde 1290 kr)
– 8 träningspass att utföra hemma/gym på egen hand (värde 995 kr)
– Individuell rådgivning under hela perioden (värde 800 kr)
– 2 st mätningar av kroppssammansättning med INBODY-våg. Du får veta kroppsfett, muskelmassa, benmassa, vattenmängd (Värde 1000 kr)
– Hemlig facebookgrupp
– Inloggningsprofil till webbportal för kost-/träningsprogram
– Receptbank med över 500 olika recept
– Kursmaterial
– Goodiebag
TOTALT VÄRDE: ca 5800 kr!

DITT PRIS: 2499 kr/person vid bokning före 31/12 2019. Därefter kostar det 2999 kr fram till start.
Du kan givetvis använda ditt friskvårdsbidrag till detta om du vill!

START: Torsdagen den 3e Februari 2020 kl. 17.00.
Samtiliga kurstillfällen: 6/2, 13/2, 20/2, 27/2, 5/3, 14/3, 19/3 och 26/3.

PLAST: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 i KARLSTAD

BETALNING: På plats vid första bokade individuella coachande samtal med kort eller swish. 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA DIN PLATS! Endast 8 platser!

Vid frågor, maila hanna@pthornan.se!