våra tränare och massörer

Scrolla nedåt för att se alla
 

Emma Blomqvist

MarathonEmma
 

VD/Owner – PT-Hörnan Karlstad AB

 

Utbildning/erfarenhet:
Cert. Personlig Tränare
Cert. Massör (klassisk massage med koppning)
Cert. Kostrådgivare
Dipl. Integrativ Coach
Dipl. Löpcoach (grupp och individuell)
Avancerad programskrivning löpning
Lic. Bootcampinstruktör
Cert. Mammamage-tränare.

 

Emma är en konditionsidrottare (långdistans) i grunden med en stor passion för löpning. Hon älskar också landsvägscykling och att simma i öppet vatten. På fritiden pysslar Emma med triathlon. Hon har också en bakgrund som överviktig, sjukskriven reumatiker och vet hur tufft det är att gå från att knappt kunna ta sig upp ur sängen både psykiskt och rent fysiskt till att nå sina drömmar.
Mitt expertområde är löpning och konditionsidrott. Mitt livsmål/projekt är att springa 50st olika maraton innan jag fyller 50 år. Jag älskar också att cykla landsväg och åtar mig gärna utmaningar som Vätternrundan men också upplevelser som att cykla till Paris under 7 dagar. Detta var något som var helt otänkbart och omöjligt att genomföra för bara några år sedan pga min kroniska sjukdom. Idag är det inga problem. Mitt hjärta brinner för att hjälpa dig att ta dig igenom dina hinder längs vägen för att nå dina mål och drömmar, oavsett nivå.

Wictoria "Wicci" Jackman

 

Platschef –  PT-hörnan Karlstad AB

Utbildning/erfarenhet:

Examen inom näringslära och idrottsnutrition
Safe education idrottsnutrition
Safe education Lic. styrketräningsinstruktör
Safe education Lic. Personlig tränare
Safe education gravid och mamma träning
Les mills instruktör
Afro power instruktör
Cykelinstruktör
Eleiko kettlebells, TRX, Redcord
Bodyfitness Atlet

Wictoria är kampsportare (thaiboxare) i grunden och startade som instruktör i gymbranschen 2002

Mitt expertområde är viktreducering och att forma kroppen med hjälp av styrketräning.
Jag skräddarsyr vägen till ditt hälsomål stort som litet och ser till att din träning passar in i din vardag, blir rolig och att du når ditt mål på kortast möjliga tid. Jag brinner för mitt yrke och levererar alltid träningsglädje!

Douglas Stenberg

 

Utbildning/erfarenhet:

 

Certifierad PT
Friidrottsgymnasiet – tävlat i landslaget i tiokamp
SM guld och NM guld tiokamp
Specialidrott A, B , C ,D

Jag vill förmedla glädjen till rörelse och träning för nybörjare till Elitidrottare. Brinner för funktionell träning och arbetar mycket med kroppsvikt

 

 

Instagram

@ptbydouglas

Mobil

0767748810

Mattias Holmberg

 
Utbildning/erfarenhet:

 

Utbildad massageterapeut vid McKinnon Body Therapy Center i Oakland och en av få terapeuter som är utbildade inom den japanska massageformen Shiatsu

 

Shiatsu

Shiatsu är en japansk massage med rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Massagen utförs normalt på en matta på golvet och man är fullt påklädd. På japanska betyder Shiatsu “fingertryck” men kompressioner utförs också med handflator, armbågar, knän och fötter, och man använder även en del andra tekniker som skakningar, vibrationer, friktioner och stretchar för att återställa balans i kroppen och upprätthålla god hälsa. Shiatsu är otroligt välgörande, avslappnande och balanserande.

Akupressur

Akupressur är en uråldrig kinesisk behandlingsmetod. Genom att trycka med fingertopparna på speciella punkter påverkar man flödet av energi genom kroppen. För det mesta används väldigt lätt tryck och behandlingen blir väldigt avslappnande, medan vissa punkter ligger djupt under muskler och kräver mer tryck för att påverkas. Akupressur utförs på massagebänk.

Läs mer på Mattias hemsida www.breathingandstuff.se

Kontakt

073-142 23 32

Adam Länsberg

 

Utbildning/erfarenhet:

Jag har alltid haft träning och hälsa som mitt stora intresse. Har sysslat med de flesta sporter som handboll, simning, hockey, fotboll mm
Under min utbildning till Lic. Pt drabbades jag av ett hjärtstopp och blev tvungen att operera in en pacemaker för att överleva.
Efter det har jag kämpat mig tillbaka med hjälp av träningen och slutförde min utbildning.

Mina kunder väljer mig för att lära sig att arbeta med fria vikter och bygga upp styrkan från grunden. Och lära sig teknik och utförande

Elevverksamhet

 

Under våren (Januari-maj) har vi eleverna Johan och Hanna hos oss som studerar till cert. Personliga Tränare, massörer och kostrådgivare genom Molkom Folkhögskola. Det går att boka PT-timmar och massagetider till reducerat utbildningspris (begränsat antal tider). 

Maila info@pthornan.se för mer info och tidsbokning.