våra tränare och massörer

Scrolla nedåt för att se alla
 

Emma Blomqvist (fd. Bertilsson)

MarathonEmma
 
VD/Owner – PT-Hörnan Karlstad AB

Utbildning/erfarenhet:

Cert. Personlig Tränare
Cert. Massör (klassisk massage med koppning)
Dipl. Terapeutisk Gravidmassör
Cert. Kostrådgivare
Dipl. Integrativ Coach
Dipl. Löpcoach (grupp och individuell)
Avancerad programskrivning löpning
Lic. Bootcampinstruktör
Dipl. Mammamage-tränare

3D-Funktion, modul 1
 

Emma är en konditionsidrottare (långdistans) i grunden med en stor passion för löpning. Hon älskar också landsvägscykling och att simma i öppet vatten. På fritiden pysslar Emma med triathlon. Hon har också en bakgrund som överviktig, sjukskriven reumatiker och vet hur tufft det är att gå från att knappt kunna ta sig upp ur sängen både psykiskt och rent fysiskt till att nå sina drömmar.
Mitt expertområde är löpning och konditionsidrott. Mitt livsmål/projekt är att springa 50st olika maraton innan jag fyller 50 år. Jag älskar också att cykla landsväg och åtar mig gärna utmaningar som Vätternrundan men också upplevelser som att cykla till Paris under 7 dagar. Detta var något som var helt otänkbart och omöjligt att genomföra för bara några år sedan pga min kroniska sjukdom. Idag är det inga problem. Mitt hjärta brinner för att hjälpa dig att ta dig igenom dina hinder längs vägen för att nå dina mål och drömmar, oavsett nivå.

Wictoria "Wicci" Jackman

 

Platschef –  PT-hörnan Karlstad AB

Wictoria är tjänstledig och tar ej emot kunder för tillfället.

Utbildning/erfarenhet:
Examen inom näringslära och idrottsnutrition
Safe education idrottsnutrition
Safe education Lic. styrketräningsinstruktör
Safe education Lic. Personlig tränare
Safe education gravid och mamma träning
Les mills instruktör
Afro power instruktör
Cykelinstruktör
Eleiko kettlebells, TRX, Redcord
Bodyfitness Atlet

Wictoria är kampsportare (thaiboxare) i grunden och startade som instruktör i gymbranschen 2002

Mitt expertområde är viktreducering och att forma kroppen med hjälp av styrketräning.
Jag skräddarsyr vägen till ditt hälsomål stort som litet och ser till att din träning passar in i din vardag, blir rolig och att du når ditt mål på kortast möjliga tid. Jag brinner för mitt yrke och levererar alltid träningsglädje!

Hanna Björkdahl

Utbildning/Erfarenhet:

Cert. Personlig Tränare
Cert. Massör (klassisk massage med koppning)
Cert. Kostrådgivare
Hälsotränare (1 årig utbildning inom kostrådgivning, massage, personlig träning)
Examen Idrottsvetenskap med inriktning idrottscoach
Dipl. Funktional Toning & LegWorks-instruktör

 

Hanna brinner för en varierad träningsform med fokus på funktionell styrka och kondition, där hon själv är löpare sedan ett par år tillbaka. Träning med henne innebär en strävan efter en god hälsa – som håller livet ut och som innefattar ett gott välmående och glädje. På fritiden är hon gruppträningsinstruktör inom gymbranschen och tar sig ut på en och annan löptur, för att njuta av den friska luften och få tid över för eget tänkande.

Min strävan är att du ska nå dina mål och drömmar på bästa möjliga sätt och samtidigt må bra på vägen. Träningen ska vara varierad för att vara skonsam för kroppen, samt ta dig till en nivå där du utmanas ordentligt.

Mobil

Instagram

Adam Länsberg

 

Utbildning/erfarenhet:

Jag har alltid haft träning och hälsa som mitt stora intresse. Har sysslat med de flesta sporter som handboll, simning, hockey, fotboll mm
Under min utbildning till Lic. Pt drabbades jag av ett hjärtstopp och blev tvungen att operera in en pacemaker för att överleva.
Efter det har jag kämpat mig tillbaka med hjälp av träningen och slutförde min utbildning.

Mina kunder väljer mig för att lära sig att arbeta med fria vikter och bygga upp styrkan från grunden. Och lära sig teknik och utförande

Philip Larsson

PHL-Training

Elev under utbildning

OBS! Vid köp av någon tjänst hos PHL-traning är du som kund medveten om att tjänsten utförs av studerande elev. Därav reducerade priser.

Utbildning/erfarenhet:

Studerande Idrottsvetenskap (examen våren 2021)
Handbollsspelare (spelat finalsteg i USM som ungdom)
Tidigare fotbolls- och handbollstränare


Philip erbjuder personlig träning, kostrådgivning och programskrivning som studerande i idrottsvetenskap och har därför även reducerade priser, så kallade elevpriser. I sina studier läser han bla a. Ledarskap och lärande, Anatomi och fysiologi, idrott, hälsa och coachning, Träningsfysiologi, Idrottspsykologi, Träningslära, Kost och näringslära, Prestationsutvecklingstategier m.m.

Se prislista under fliken priser och utbud.

Vid 16-årsåldern fann jag kärlek till styrketräning, något som gjorde att min prestation inom min dåvarande idrott blev bättre, men också att min kropp förändrades till något bättre. Vid senare skede så började jag intressera mig utav kost och hur det påverkat våran kropp och prestation, vilket gjorde att min träning fick mycket bättre effekt samt att min energinivå ständigt var högt. Nu idag har jag också tvåårs utbildning inom Idrottsvetenskap där kursen inom kost, träning, anatomi, fysiologi och coachning har ingått.

Denna passionen jag har fått utav mina resultat har lett till att jag nu vill föra vidare min passion och kunskap till andra. Detta är anledningen till att jag har valt att starta Phl-Training. För att jag vill förändra ditt liv till något bättre, precis som träningen gjorde för mig. 

Mobil

0739348756