Välj en sida

våra tränare och massörer

Scrolla nedåt för att se alla
 

Emma Blomqvist (fd. Bertilsson)

MarathonEmma
 
VD/Owner – PT-Hörnan Karlstad AB

Utbildning/erfarenhet:

Cert. Personlig Tränare
Cert. Massör (klassisk massage med koppning)
Dipl. Terapeutisk Gravidmassör
Cert. Kostrådgivare
Dipl. Integrativ Coach
Dipl. Löpcoach (grupp och individuell)
Avancerad programskrivning löpning
Lic. Bootcampinstruktör
Dipl. Mammamage-tränare

3D-Funktion, modul 1
 

Emma är en konditionsidrottare (långdistans) i grunden med en stor passion för löpning. Hon älskar också landsvägscykling och att simma i öppet vatten. På fritiden pysslar Emma med triathlon. Hon har också en bakgrund som överviktig, sjukskriven reumatiker och vet hur tufft det är att gå från att knappt kunna ta sig upp ur sängen både psykiskt och rent fysiskt till att nå sina drömmar.
Mitt expertområde är löpning och konditionsidrott. Mitt livsmål/projekt är att springa 50st olika maraton innan jag fyller 50 år. Jag älskar också att cykla landsväg och åtar mig gärna utmaningar som Vätternrundan men också upplevelser som att cykla till Paris under 7 dagar. Detta var något som var helt otänkbart och omöjligt att genomföra för bara några år sedan pga min kroniska sjukdom. Idag är det inga problem. Mitt hjärta brinner för att hjälpa dig att ta dig igenom dina hinder längs vägen för att nå dina mål och drömmar, oavsett nivå.

Wictoria "Wicci" Jackman

 

Platschef –  PT-hörnan Karlstad AB

Wictoria är tjänstledig och tar ej emot kunder för tillfället.

Utbildning/erfarenhet:
Examen inom näringslära och idrottsnutrition
Safe education idrottsnutrition
Safe education Lic. styrketräningsinstruktör
Safe education Lic. Personlig tränare
Safe education gravid och mamma träning
Les mills instruktör
Afro power instruktör
Cykelinstruktör
Eleiko kettlebells, TRX, Redcord
Bodyfitness Atlet

Wictoria är kampsportare (thaiboxare) i grunden och startade som instruktör i gymbranschen 2002

Mitt expertområde är viktreducering och att forma kroppen med hjälp av styrketräning.
Jag skräddarsyr vägen till ditt hälsomål stort som litet och ser till att din träning passar in i din vardag, blir rolig och att du når ditt mål på kortast möjliga tid. Jag brinner för mitt yrke och levererar alltid träningsglädje!

Hanna Björkdahl

Utbildning/Erfarenhet:

Cert. Personlig Tränare
Cert. Massör (klassisk massage med koppning)
Cert. Kostrådgivare
Hälsotränare (1 årig utbildning inom kostrådgivning, massage, personlig träning)
Examen Idrottsvetenskap med inriktning idrottscoach
Dipl. Funktional Toning & LegWorks-instruktör

 

Hanna brinner för en varierad träningsform med fokus på funktionell styrka och kondition, där hon själv är löpare sedan ett par år tillbaka. Träning med henne innebär en strävan efter en god hälsa – som håller livet ut och som innefattar ett gott välmående och glädje. På fritiden är hon gruppträningsinstruktör inom gymbranschen och tar sig ut på en och annan löptur, för att njuta av den friska luften och få tid över för eget tänkande.

Min strävan är att du ska nå dina mål och drömmar på bästa möjliga sätt och samtidigt må bra på vägen. Träningen ska vara varierad för att vara skonsam för kroppen, samt ta dig till en nivå där du utmanas ordentligt.

Facebook

Instagram

Astrid Iderström Lidén

Idelid - Träning och Personlig Coaching

Utbildning/Erfarenhet:

Idrotts- och hälsocoachprogrammet vid Karlstads universitet med examen i juni 2021

Kurser inom:
– Anatomi och fysiologi med inriktning mot träning
– Träningsfysiologi
– Kost vid träning
– Idrottspsykologi
– Motiverande samtal

Dipl. mammatränare 

Astrid har ett stort intresse för styrketräning i allmänhet och styrkelyft i synnerhet, och att hjälpa människor att utveckla muskulär och mental styrka är något hon brinner för. Med egen bakgrund i fotboll och nuvarande satsning mot att tävla i styrkelyft har hon ett brett register och kan hjälpa dig att nå dina mål. Hon jobbar också som fystränare för Färjestad BKs damlag och hjälper gärna dig som idrottar att bättre möta de krav som din idrott ställer.

Jag gillar funktionell träning. Med det menar jag träning som är funktionell för dig i din vardag och som hjälper dig att nå förbi dina mål. Jag tycker att det är funktionellt att vara stark. Jag tycker också att det är funktionellt att äta tillräckligt mycket av sånt du gillar och mår bra av, så att du har energi till att träna. Bänkpress är enligt mig det roligaste som finns, och mina specialområden är styrkelyft, styrketräning och fysträning.

Instagram